Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ - 28/10/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η προκλητικότητα των υπαλληλίσκων της χουντικής εξουσίας της χώρας έφτασε σήμερα στο αποκορύφωμα της. Ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα μνήμης της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού λαού ενάντια στον φασισμό και στην ξένη κυριαρχία, αποφάσισαν να δείξουν πως καθόλου δεν ενδιαφέρονται για το κοινό αίσθημα και την Λαϊκή βούληση.
Από νωρίς πολύς κόσμος είχε μαζευτεί στο χώρο της πλατείας για να παρακολουθήσει την παρέλαση. Είμασταν και εμείς εκεί καθώς και πλήθος άλλων διαδηλωτών, που ειρηνικά και με πανό, φωνάζαμε συνθήματα κατά της πολιτικής που ασκείται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.
Δική μας πρόθεση ήταν να αποχωρήσουν οι επίσημοι από την εξέδρα και τα παιδιά μας να παρελάσουν μπροστά στον Κερκυραικό Λαό.
Αφού υπήρξε καθυστέρηση, προφανώς λόγω διαβουλεύσεων, εμφανίστηκαν οι "ανώτεροι άρχοντες" του τόπου και πήραν θέση στην εξέδρα των επισήμων. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου ενώθηκαν με αυτές των διαδηλωτών και ήταν τόσο έντονες που αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν. Παρόλα αυτά δεν έφυγαν όλοι πράγμα που εξόργισε τους παρευρισκόμενους. Όλοι μαζί κάναμε κατάληψη της εξέδρας αναγκάζοντας τον κ. Σπύρο Σπύρου, Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, να τραπεί σε φυγή.

Αυτό ήταν προφανώς αρκετό ώστε να ωθήσει τον κ. Σπύρου να δώσει εντολή να ματαιωθεί η παρέλαση.

Καταγγέλουμε τις πρακτικές του κ. Περιφερειάρχη που όπως φαίνεται ενεργεί με βάση προσωπικά και κομματικά κριτήρια και ουδόλως τον αφορά τι πραγματικά θέλει ο Κερκυραϊκός Λαός.

Λαϊκή Συνέλευση Κέρκυρας - Πλατεία Δημαρχείου

Φωτογραφίες (Μάρκος Μεταλληνός)



Τα πανό της πλατείας



Η εξέδρα των "επίσημων"




Οι πολίτες απέναντι από την εξέδρα

Προσπάθεια απώθησης των διαδηλωτών (ανεπιτυχής)

"Η πλατεία ήταν γεμάτη..."

 
Η κατάληψη της εξέδρας των "επισήμων"

Ο κ. Κομνηνός, εκπρόσωπος της κυβέρνησης
 
 



Παράλληλα ομάδα ακτιβιστών ανάρτησε για 3η φορά το γνωστό πανό

Η Φ.Ε. Μάντζαρος παρέλασε κανονικά

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση Κατάληψης κτιρίου πρώην Νομαρχίας - Λήξη της Κατάληψης.

Οι συμπολίτες που συμμετέχουν στην συνέλευση της πλατείας και έλαβαν μέρος στην κατάληψη του κτιρίου της πρώην Νομαρχίας μας έδωσαν το ακόλουθο κείμενο.

Η ανοικτή συνέλευση Κατάληψης Περιφέρειας (πρώην Νομαρχίας) ανακοινώνει:

1) Τη λήξη της Κατάληψης. Παραδόθηκε το κτίριο σε υπάλληλο του κτιρίου όπως το βρήκαμε στις 23:00 σήμερα 20/10/2011
2) Κατά την διάρκεια των 2 ημερών της Κατάληψης με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες ανταλλάξαμε απόψεις, πήραμε αποφάσεις και προχωρήσαμε σε δράσεις η οποίες κρίθηκαν επιτυχημένες αν και ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
3) Για αυτό το λόγο καλούμε σε νέα ανοικτή συνέλευση την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20:00 στο Ιστορικό τμήμα του Ιόνιου Πανεπιστήμιου για να συνεχίσουμε, να εντείνουμε τις δράσεις και να κερδίσουμε τις ζωές μας.

Ανοικτή συνέλευση Κατάληψης κτιρίου πρώην Νομαρχίας

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση Κατάληψης Κτιρίου Πρώην Νομαρχίας σχετικά με τα γεγονότα στο Startmedia


 Τα μέλη της λαϊκής συνέλευσης Κέρκυρας που συμμετέχουν στην Κατάληψη μας κοινοποιούν την παρακάτω ανακοίνωση από την βραδυνή συνέλευση:

Η ανοιχτή συνέλευση της κατάληψης του κτιρίου της πρώην νομαρχίας προβαίνει στην εξής ανακοίνωση  σχετικά με τα όσα έγιναν απόψε 19/10/2011 στο τηλεοπτικό σταθμό Start Media:
Ύστερα από απόφαση της απογευματινής ανοιχτής συνέλευσης να πραγματοποιήσει παρέμβαση στο πρόγραμμα του προαναφερθέντος τηλεοπτικού σταθμού, 42 συμπολίτες μας μετέβησαν στο κτίριο όπου εκπέμπει, με σκοπό να διαβαστεί ένα κάλεσμα στον κερκυραϊκό λαό ώστε να συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 20/10. Με την είσοδο των μελών της συνέλευσης στον τηλεοπτικό σταθμό ανακοινώθηκε στο δημοσιογράφο Τρύφωνα Βέργη η διάθεση  για ενημερωτική παρέμβαση στο πρόγραμμα του σταθμού. Μετά από ένα μικρό διάλογο και αφού έθεσε τις αντιρρήσεις του ο κ Βέργης απαίτησε από υπάλληλο του σταθμού να βιντεοσκοπήσει τους παρευρισκομένους εξαπολύοντας απειλές και βιαιοπραγώντας, με απώτερο σκοπό να εκθέσει τα μέλη της συνέλευσης.
Αυτοί αντέδρασαν λεκτικά στις επιθέσεις του κ Βέργη και δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να ξεκινήσουν βιαιοπραγίες και από τους  εργαζόμενους του σταθμού. Για την αποφυγή συγκρούσεων τα μέλη της συνέλευσης υποχώρησαν προς την έξοδο, ενώ οι υπάλληλοι εκτόξευαν αντικείμενα και έσπρωχναν με βίαιο τρόπο δημιουργώντας συνωστισμό στην γυάλινη πόρτα της εξόδου.  Αποτέλεσμα ήταν να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα όσων συμμετείχαν στην εν λόγω ειρηνική παρέμβαση που αποφασίστηκε από την γενική συνέλευση.
Πλέον δεν τρέφουμε αυταπάτες για τον ρόλο των Μ.Μ.Ε. και την στάση τους στον αγώνα μας.
Τέλος, ενημερώνουμε πως σκοπός μας ήταν να γίνει συμβολική παρέμβαση στο πρόγραμμα του σταθμού και όχι όσα επακολούθησαν. Καταδικάζουμε τις βίαιες ενέργειες κατά του αγώνα της συνέλευσης και ξεκαθαρίζουμε πως δε θα γίνουν ανεκτές από όπου και αν προέρχονται.

Ανοικτή συνέλευση Κατάληψης κτιρίου πρώην Νομαρχίας

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση Κατάληψης Περιφέρειας Κέρκυρας (κτίριο πρώην νομαρχίας)

Η ανακοίνωση που ακολουθεί δόθηκε από την συνέλευση της Κατάληψης της Περιφέρειας Κέρκυρας στην οποία συμμετέχουν και συμπολίτες μας από την Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Δημαρχείου και ανακοινώνεται μέσω του blog μας.
-------------------------------------------------------
Σήμερα Τετάρτη 19  Οκτώβρη σε όλη την Ελλάδα έγιναν μεγαλειώδεις πορείες και καταλήψεις σε δημόσια κτίρια. Έτσι και στην Κέρκυρα ακολούθως μιας  από τις μεγαλύτερες πορείες  που έχει δει ποτέ το νησί, προβήκαμε σε κατάληψη της  Περιφέρειας (πρώην Νομαρχίας).
Βαρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε ένα θολό και αβέβαιο μέλλον που μας επιβάλλουν ως "λύση"  αυτοί που ανέκαθεν ήταν το "πρόβλημα".
Καλούμε όλο τον Κερκυραικό λαό να ξεσηκωθεί, να στηρίξει την κατάληψη και τις άμεσο-δημοκρατικές της διαδικασίες. Επίσης καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν τα σωματεία στα χέρια τους και να προχωρήσουν σε γενική απεργία διαρκείας.
Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας και δεν αφήνουμε κανέναν άλλον να αποφασίζει για μας .


ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ  ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Παγκόσμια ημέρα πλατειών - Σαββάτο 15/10/2011 - Βίντεο και φωτογραφίες

Το Σαββάτο 15/10/2011 η Λαϊκή Συνέλευση συμμετείχε στο παγκόσμιο ραντεβού των πλατειών. Δυστυχώς ο καιρός ήτανε κακός αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους συμπολίτες μας να διαμαρτυρηθούν. Η πλατεία γέμισε με κατσαρόλες, σφυρίχτρες και φωνές και από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00 έγιναν και 3 μικρές πορείες στους γύρω δρόμους για να ενεργοποιηθούν στην συμμετοχή και άλλοι συμπολίτες μας.
Ακολουθούν Βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτογραφίες:















 Βίντεο:











Απόφαση Λαϊκής Συνέλευσης Κέρκυρας - 14/10/2011

Την Παρασκευή 14/10/2011 η Λαϊκή Συνέλευση αποφάσισε:

Να μοιραστεί στους συμπολίτες μας, κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου τις 19/10, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, το παρακάτω κείμενο:


ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ : ΓΙΑΤΙ;

-ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ Σ’ ΑΚΟΥΕΙ.
-Ο, ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ.
-Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.
-ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
-ΕΧΩ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΠΙΤΑΓΕΣ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
-ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΪΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ;
-ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΝΟΙΚΙ;
-ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ»

Αν αυτοί είναι οι λόγοι σου για να μην κατεβείς σε απεργία διαρκείας , αυτοί ακριβώς είναι και οι λόγοι σου για να την κάνεις.

Εργάτη : Πόση εκμετάλλευση πρέπει ακόμα να υποστείς για να πεις ΦΤΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ; Τι κι αν έχεις δώσει το αίμα σου για να υπάρχουν εργασιακά δικαιώματα και ανθρώπινα μεροκάματα; Ήρθαν οι χαρτογιακάδες της τρόικας να σου τα στερήσουν όλα. Θα αφήσεις όλα αυτά να πάνε χαμένα για μερικά μεροκάματα παραπάνω; Πάντα ήσουνα μπροστάρης, τώρα θα μείνεις στα μετόπισθεν;

Εργαζόμενε υπάλληλε : Πόσα ακόμα πρέπει να χάσεις για να πεις ΦΤΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ; Τι νομίζεις ότι θα μπορείς να κάνεις με τους μισθούς πείνας της τρόικας; Θα πληρώσεις δάνεια, φροντιστήρια, νοίκια,  υποχρεώσεις και θα σου περισσέψουν για να πληρώσεις κι άλλες έκτακτες εισφορές; Θα συνεχίσεις να ανέχεσαι να σε ονομάζει το επίσημο κράτος άχρηστο, τεμπέλη και αντιπαραγωγικό; Τι θα κάνεις όταν δεν θα είσαι πια χρήσιμος στον εργοδότη σου αλλά δεν θα υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο να σε προστατεύσει απ’ την ανεργία;

Έμπορε, αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία: Τι είδους ύφεση και νέκρα στην αγορά θα σε φτάσει στο σημείο να πεις ΦΤΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ; Πόσο ακόμα να ανέβει ο ΦΠΑ και οι έκτακτες εισφορές,  πόσο πια ο κόσμος να μη μπορεί να σε πληρώσει, πόσους εργαζόμενους να αναγκαστείς ακόμα να απολύσεις, πόσο πια να ζεις με το φόβο μήπως αναγκαστείς να κλείσεις το μαγαζί που με τόσο ιδρώτα έφτιαξες και ζεις την οικογένειά σου απ’ αυτό; Πόσο ακόμα θα ανέχεσαι να σε λέει το κράτος φοροφυγά και να σε διασύρει; Πόσα χαράτσια ακόμα θα πληρώσεις για να πάρεις φορολογική ενημερότητα; Πόσες τράπεζες ακόμα θα σε κυνηγήσουν, και πόσες θα σου αρνηθούν το δάνειο που θα σε ξελασπώσει για λίγο διάστημα ακόμη;

-ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ;
-ΠΟΣΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ;
-ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
-ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ; Η  ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΥΓΕΙΑ, Η    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ;

- ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
- ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
- ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
- ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ
- ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ
  ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
- ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
- ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ
- ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
- ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΑΣ  ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ!!!


ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανακοίνωση:
Σήμερα Δευτέρα 17/10/2011 και ώρα 20:00 στον χώρο του Ιστορικού τμήματος του Ιονίου πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέλευση στα μέλη της Κατάληψης του Ινστιτούτου "ΕΛΑΙΑ", των Ανένταχτων φοιτητών και των πολιτών της Λαϊκής Συνέλευσης Κέρκυρας με στόχο την δημιουργία κοινών δράσεων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Δημαρχείου 12/10/2011 - Αποφάσεις και Ψηφίσματα.

Η λαϊκή συνέλευση Κέρκυρας, πλατείας Δημαρχείου αποφάσισε τα εξής:

1) Για τις 15 Οκτωβρίου 2011, ημέρα κάλεσμα παγκόσμιας "αγανάκτησης" να συμμετέχουμε ενεργά με ραντεβού στην Πλατεία Δημαρχείου στις 18:00 φέρνοντας μαζί μας κατσαρόλες σφυρίχτρες κλπ.
2) Για τις 19 Οκτωβρίου 2011, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, να συμμετέχουμε στην απεργία και στην προκαθορισμένη διαδήλωση πίσω από τους ανένταχτους φοιτητές με κεντρικό σύνθημα " Γενική απεργία διαρκείας" - Κάτω το σύστημα". Παράλληλα θα μοιράζεται κείμενο το οποίο η αρχική του μορφή διαβάστηκε στην πλατεία αλλά θα έρθει ξανά προς ψήφιση την Παρασκευή 14/10 με την τελική του μορφή.

3) Να μοιραστεί το ακόλουθο κείμενο στα σχολεία του Νησιού:

ΟΧΙ

ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίθεσης στις αρχές και εξουσίες αυτού του κράτους  που χρόνια τώρα καταστρέφουν την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Μπροστά από ποιους θέλετε να παρελάσουν τα  παιδιά σας; Μπροστά από αυτούς που συναινούν και υπογράφουν αντιεκπαιδευτικούς και αντισυνταγματικούς νόμους; Μπροστά από αυτούς που αποφασίζουν ότι η παιδεία τους κοστίζει ακριβά και περικόπτουν δασκάλους, καθηγητές, βιβλία και σχολεία; Μπροστά από αυτούς που υπονομεύουν το μέλλον τους;  Μπροστά από αυτούς που η καλύτερη προοπτική που δίνουν στα παιδιά μας σήμερα είναι να φύγουν από την πατρίδα τους και να γίνουν μετανάστες αν θέλουν να έχουν οποιοδήποτε μέλλον;

Χρόνια τώρα βλέπουμε ότι για να σπουδάσουν τα παιδιά μας πρέπει να πληρώνουμε τεράστια ποσά στην παραπαιδεία. Πού είναι η δωρεάν εκπαίδευση; Το κόστος όμως δεν είναι μόνο χρηματικό αφού βλέπουμε τα παιδιά μας να αποκτούν από πολύ μικρή ηλικία πλέον άγχος και στρες που τους δημιουργούν ψυχοσωματικά προβλήματα εξαιτίας αυτού ακριβώς του σάπιου εκπαιδευτικού συστήματος που τους έχει επιβληθεί!

Δεν γίνεται πλέον να μένουμε αμέτοχοι και να συναινούμε κι εμείς σε αυτό το σύστημα που καταστρέφει το μέλλoν των παιδιών μας. Μπορούμε να αντισταθούμε!

Ας γίνει η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου το έναυσμα για να τιμήσουμε πραγματικά  αυτούς που αγωνίστηκαν για να προσφέρουν ένα ελεύθερο κράτος στα παιδιά τους με το δικό μας αγώνα για τον ίδιο σκοπό.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  - ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

4) Για την παρέλαση της 28 Οκτωβρίου να διαμαρτυρηθούμε κατά την διάρκεια της παρέλασης φορώντας μαύρα μπλουζάκια και κρατώντας μαύρες σημαίες.

5) Προτάθηκε και εγκρίθηκε ο κλειστός χώρος που θα φιλοξενεί την Λαϊκή συνέλευση τις ημέρες κακών καιρικών συνθηκών. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του τμήματος τεχνών και ήχου του Ιόνιου Πανεπιστήμιου.
Επόμενη Λαϊκή συνέλευση Παρασκευή 14/9/2011 Πλατεία Δημαρχείου στις 20:30

Λαϊκή Συνέλευση Κέρκυρας 19/9/2011