Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κάλεσμα Λαϊκής Συνέλευσης Κέρκυρας για 3 Σεπτεμβρίου 2011


Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας αξιοπρέπειας Κέρκυρας καλεί όλους τους συμπολίτες του νησιού να έρθουν στην πλατεία Δημαρχείου τις 3 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 20:00 για να συμμετέχει ενεργά στην πανελλαδική διαμαρτυρία των πολιτών εναντίων των μνημονίων, της Κυβέρνησης, της Τρόϊκας, του Δ.Ν.Τ. και όλων αυτών που έφεραν την χώρα μας στη καταστροφή. Η απάθεια είναι συνενοχή!


Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αποφάσεις για κινητοποιήσεις Λαϊκής Συνέλευσης Κέρκυρας

Χτες στην πλατεία συζητήθηκε το θέμα των σχεδιαζόμενων αιολικών σταθμών στην Κέρκυρα και της αιολικής ενέργειας και της "Πράσινης ανάπτυξης" γενικότερα.
Αποφασίστηκε να γίνει προβολή του ντοκυμαντέρ "Οι ανεμογεννήτριες έρχονται", της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου την Παρασκευή 26 Αυγούστου στην πλατεία και να πάμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή το Σάββατο 27 Αυγούστου τις 10.30 το πρωί στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα γίνει σε αίθουσα του Corfu Holiday Palace (πρώην Χίλτον), όπου θα συζητηθεί η αδειοδότηση του αιολικού του Παντοκράτορα.
Πρώτη προτεραιότητα είναι να ενημερωθεί ο κόσμος της Κέρκυρας για τις ολέθριες συνέπειες που θα έχουν οι αιολικοί σταθμοί στο περιβάλλον και το τοπίο της Κέρκυρας, στην υγεία μας και στον τουρισμο.